Här har det varit tomt och innehållslöst, men så blir det när det riktiga livet är allt annat än tomt och innehållslöst. Det har varit en vecka med två styrelsemöten, två middagar borta, WE-träning OCH nytt jobb.
 
Första arbetsdagen bjöds jag och en annan nyanställd på lunch och halvdagsintro, så efter fem timmars "arbetsdag" gick jag hem med huvudvärk. Torsdagen skuggade jag kökschefen och satt och läste på i lite dokument, försöker snappa upp vad som förväntas av mig framöver vilket inte är helt kristallklart än. Fredagen ägnade jag åt lite praktiskt arbete, diskade och tog emot varor. Igår jobbade jag eftermiddagspass i disken och satsade fullt ut på att arbeta praktiskt och fråga ihjäl mina medarbetare om rutiner. Och så städade jag, det behövs! Så summeringen av min första arbetvecka får vara att det känns väldigt bra, men lite luddigt gällande arbetsuppgifterna.
 
Eftersom att det har varit helg så har det ju byggts lite här hemma och nu börjar det blir lite extra roligt för nu har vi ena sidans inredning på plats. Fronterna har börjat att muras upp och vi har ännu en gång ändrat oss i materialval för mellanväggarna. Nu kommer alla att bli i trä. Det blir bra, för det kommer att ge en viss flexibilitet om man vill göra någon box större tillfälligt! Innan vi kunde börja mura fick vi svetsa ihop någon del, skära i sönder något för att riktas och någon bit fälldes i så lite pill innan alla delar var klara. Allt ska dock muras innan fronterna ska iväg och blästras och pulverlackas, sedan ska det monteras på plats för att slutligen putsa lecan. 
 
Första delen igår...
Hela boxlängan
Sååå prydligt
 
Detaljarbete

Kommentera

Publiceras ej