Snart klart!

Hur bra har det inte gått idag? Moln med löfte om regn har hela dagen hotat men aldrig uppfyllt något löfte så allt har gått så himla smidigt. Målet var fyra skifte, slutresultatet blev sex!
 
Till lunch var vi här:
 
Och det var precis så grått och trist som det ser ut, tills solen om och då blev det jättevarmt... I ca fem sekunder, sedan blev det kallt igen. Men kallt/ mulet är bra arbetsväder så vi klagade inte. När vi var klara för dagen såg det så ut så här:
 
 
Soligt och typ ett halvfärdigt stall! Fem lager med leca till sedan är det dags för krans och stödgjutning till takstolar. vad det innebär i tid vet jag inte, men min förhoppning är defitnitvt att lecan ska vara klar nästa söndag.Nägot som började oroa mig vid en meters höjd var att vi placerat stallfönsterna för högt. Jag har valt att ha dem på 1.40 höjd för att inte riskera att hästar kryper ut ur dem. Dessutom kommer de då liva med dörrarna och det går jämnt upp med blocken. Alla bra saker om man säger så. Dessutom blir inte fönsterkarmarna så bajsvänliga. Detta är kanske inget vanligt folk tänker på, men för hästfolk är det ett reelt problem. 
 
Patrik har här blocket på 1.40, ser inte så högt ut då, men när man själv står bredvid känns det som att man måste stå på tå för att ens nå upp till fönsterna!

Kommentera här: