Det finns en viss antydan till snö ute, ett ganska välkommet avbrott från allt regn får jag säga. Fortfarande plusgrader visserligen, även om det var både minus och frost inatt. 
 
Igår arbetade Patrik och hans pappa med att sätta formar och gjuta överdelen till boxfronterna. Avståndet som blev över när vi murat upp med leca skulle helt enkelt lättast fyllas upp på det viset. Gårdagen var märkligt översocial med besök från, bror, mor, Patriks syster och slutligen syrrans man, men mellan matlagning och socialiserande så rensade jag en balk från spik och plåt. Terapiarbete när det sitter femtusen spikar i en balk på typ 6 meter.
 
Idag pysslar de med att svetsa ihop stålprofiler till mellanväggarna. Jag har slutligen landat i mellanväggar i trä för att skapa lite flexibilitet och öka ytan i boxarna. En murad vägg stjäl ju ändå lite yta. Profilerna kommer att bli svängda för att göra en avskiljning vid krubba, sedan kommer dessa fyllas med furu som jag ska behandla för att få de lite mer som ädelträ eftersom det är ek i dörrarna. Jag gör inget alls, vi var hemma först två inatt och jag ska jobba ikväll så jag tänker nog chilla lite under dagen ;)
 
 

Kommentera

Publiceras ej