Nu har vi takstolar! Det är ju helt amazing! Fyra grabbar + kranförare och så jag som bara stod på marken och såg dum ut var vad som krävdes. Vi började med fika vid åttaish för att sedan ha alla takstolar uppe till ett. Att vi började med frukost berodde endast på att jag, Patrik och svärfar jobbat sedan sex... Då kändes det rimligt att dricka kaffe efter åtta någon gång;) 
 
Själva upplyftande av takstolar är det lätta och snabba, det är allt mätande och krånglande som tar tid. Men när det nu är kväll och det endast är Patrik som jobbar så har vi iaf fått upp några reglar fått riktat intakstolarna ordentligt. Imorgon hoppas jag att vi blir helt färdiga med reglar så att vi kan börja plåta nästa helg! 
 
Att vi skulle kunna bli färdiga med stallet innan innegångssäsonegn känns dock inte troligt längre. För min del är det inga problem så länge lösdriften/vindskjulet kommer upp. Värre är det för min tänkta inackordering, för vindskjulet rymmer ca 2 storhästar (Scott får vara lite på undantag). Vi får se hur det blir, vi kan ändå inte skynda på det mer!
 
Fick förresten provat tolgan idag, stor plus var att jag fick plats med benen och att Gill gick som en dröm den lilla stund jag red. Minus var att den åkte fram på bogen på henne så jag förstår inte varför hon gick som en dröm. taggad, lyhörd och bara bäst. Vi gjorde sidepasses som var att dö för. Och härligt på i galoppövergångarna så vi höll på att byta galopp på alla håll och kanter. Skitkul! Men jag får dras med min sadel en stund till, men behöver definitivt en ny som passar mina ben. Synd bara att den jag vill ha kostar 14000....
 
Morgonstart
Första!
Akrobatik
 
Alla uppe!
Utsikt över ägorna (den gamla saaben alltså ;) )

Kommentera

Publiceras ej