Jag sa glatt ja till att hjälpa till med ekonomin under tiden vår ekonomiansvarige är iväg på tre veckors semester, det första problemet med den dealen är att jag gått bredvid sammanlagt två dagar (utspritt på enstaka timmar de senaste tre veckorna) och det andra problemet är att jag började idag. Inte nog med det så startade VDn med att ösa över mig en ansenlig mängd fakturor som skulle betalas vilket då ledde till att jag fick sitta hela dagen med de här uppgifterna. Det är roligt för att det är roligt med siffror men samtidigt extremt frustrerande att pyssla med något man inte känner att man behärskar till fullo. Förhoppningsvis är jag lite klokare om nåra veckor när vår ekonomiansvarige kommer tillbaka...
 
Väl hemkommen så började jag betala fakturor här hemma och bokföra kostnaderna till stallbygget...  Bara massa siffror hela tiden.
Alla takstolar är färdiga och de blev inte många ören billigare än om vi skulle köpt dem färdiga. Dessutom har Patrik typ gjort alla helt själv (5000st spik!!) så det har tagit sin lilla tid, men det ska väl vara så att vi lyfter upp dem i helgen och påbörjar taket då. Patrik är dessutom i princip helt färdig med väggarna till carportsdelen. Har jag förresten sagt att han är fantastisk? 
 
Gill har fått springa runt i en lina med lite bommar, vill ha henne omskodd innan jag börjar med några mer avancerade övningar!
 
Tjuvtitt på bilderna från i fredags, inte de högupplösta :
 
Jessica Stålhammars foto.
 
Jessica Stålhammars foto.

1 kommentarer

Imma

14 Aug 2017 22:45

Fina! Men,är den översta Yolo?

Svar: Jepp :)
dooh

Kommentera

Publiceras ej