Ledighetens fröjd

Frukost med te och bok sedan 2.5 timme ute i kylan med hundarna för att ta sig fram och tillbaka till stallet, till fots. kanske inte en direkt fröjd, men jag kände att jag förtjänade min lunch när jag kom igen.

Jag vill inte säga att jag är överdrivet produktiv idag, men efter en helgs arbete och en hel del socialiserande så kan det väl vara förtjänt. Fick testat farbrors skidkunskaper i helgen. Vi tolkade efter Bart i lördags, gick hyffsat trots en mindre "skentur". Igår begav vi oss ut i skogen med skidor och häst och det gick helt suveränt. Jag är så imponerad av Martin. Själv skulle jag inte kunnat stå i fem sekunder på skidor efter en häst. Tacka vet jag att sitta ovanpå!!

I lördagskväll var det tacos och Harry Potter hos Sofie och Sebbe. Mycket trevligt och igår fick jag nöjet att gå på bio med Sofie. Avatar i 3D. Visst jag gillar filmen, men blev ruskigt ansträngd av att titta med glasögon så efter halva filmen somnade jag i självförsvar. Eller vad man nu ska kalla det. Ville inte ha ögonen öppna iaf och efetrsom jag redan sett filmen en gång kändes det inte som någon större förlust!
1 Soffi:

skriven

Haha, somnade i självförsvar :D Det ska jag pröva någon gång :D

2 Björn:

skriven

Sjukt bra är det egentligen, tyvärr har min kropp fått för sig att föreläsningar=onödig kunskap, och somnar bums när jag väl är där =(

Kommentera här: